Dynamic Instruments este o companie formata dintr-o echipa de specialisti cu experienta ce ofera solutii dedicate silviculturii urbane si rurale din Romania cu accent pe mentinerea copacilor sanatosi si in siguranta. Pe masura ce beneficiile oferite de copaci devin mai clare ca oricand, nevoia metodelor de evaluare a sanatatii arborilor sunt absolut necesare pentru a conserva pe cat posibil copacii din zonele urbane, parcuri, gradini si nu numai.

Partenerul nostru principal este argus electronic gmbh, lider mondial in dezvoltarea echipamentelor dedicate inspectiei copacilor. Produsele fabricate in Germania sunt de o calitate exceptionala, fiind dotate cu tehnologii “state of the art” proiectate in cadrul departamentul de devoltare din Rostock, Germania. Argus electronic gmbh este prima companie din lume care a dezvoltat un tomograf de copaci, fiind premiati cu Technology Award in anul 2000 de catre Statul German.

Lucram impreuna cu administratii publice si comunitatile forestiere si de arboricultura din Romania pentru a ajuta sa pastram si sa imbunatatim starea de sanatate a copacilor nostri atat de valorosi.

 

argus electronic gmbh Messtechnik & Automation